ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
1 ώρα/ εβδομάδα1 ώρα/ εβδομάδα

1 ώρα ΤΕΣΤ

ΣΥΝΟΛΟ: 3 ώρες/ εβδομάδα

Έναρξη Τμημάτων Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Ιουνίου 2021:

  • Τα τμήματα είναι αυστηρά κλειστά τετραμελή τμήματα.
  • Λειτουργούν τμήματα καθημερινές και Σάββατο.
  • Οι διδακτικές ώρες είτε γίνονται μαζί (2 ώρες) + 1 ώρα ΤΕΣΤ διαφορετική μέρα (καθημερινά τμήματα) είτε ενιαίο πρόγραμμα 2 διδακτικές ώρες + 1 ώρα ΤΕΣΤ την ίδια μέρα ( Σάββατο).

*ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις για την καλύτερη απόδοση των μαθητών.

 

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 3/10

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 25/8

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00 – 9:00

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΦΗ 7, 2ος όροφος, Αιγάλεω τ.κ. 12241

210 59 82 042

info@drimaropoulou.gr

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Α)  Εβδομαδιαία Μαθήματα τα οποία πραγματοποιούνται στους χώρους μας. (1 ώρα Μαθηματικά και 1 ώρα Γλώσσα – Κατανόηση Κειμένου).

Β) Εβδομαδιαία μονόωρα τεστ σε συγκεκριμένη ύλη τα οποία πραγματοποιούνται στους χώρους μας, ώστε να εξοικειωθεί ο μαθητής με τις συνθήκες της εξέτασης.

Γ) 3 διαγωνίσματα προσομοίωσης των εξετάσεων εισαγωγής σε Πρότυπα Γυμνάσια σε ημερομηνίες που ανακοινώνονται από την αρχή της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας.

Δ) Μετά το πέρας του σχολικής χρονιάς και μέχρι να δοθούν οι εξετάσεις τα μαθήματα γίνονται πιο εντατικά για την τελική επανάληψη.

ΩΡΙΑΙΑ ΤΕΣΤ

Οι μαθητές γράφουν κάθε εβδομάδα, μετά την 3η εβδομάδα από την έναρξη του τμήματος, ωριαίο τεστ (σύνολο 3 ώρες την εβδομάδα), πάντα ενιαίο Μαθηματικά και Κατανόηση Κειμένου, όπως και στις εισαγωγικές εξετάσεις, για εξάσκηση και επανάληψη της εξεταστέας ύλης αλλά και για εξοικείωση με την διαδικασία των εξετάσεων και της χρήσης στυλό στα τελικά διαγωνίσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.